måndag 25 februari 2013

Nuevo e desserto.

Så kickar vi igång det nya året med 3 st nya desserter.
Gött e de!

Yuzu provning.


Leverans.


In the making of granatäpple pärlor.


Anton goes MarängTon.


Patrik preppar choklad nougatin.


Jag ploppar blodapelsin och långpeppar sorbet i frysen.


Mandarin mousse, syltad kumqwat, kumqwat chips, yoghurtmaräng, gianduja, blodapelsin kräm, nougatganache, pomelo, blodapelsin och långpeppar sorbet. 







Karamelliserad chokladbavaroise, mangomaräng, granatäpple pärlor, "Key lime pie", limecurd, kokos cremaux, mangoterrin, kokossorbet, krisp botten, yoghurtpulver, granatäpple, mangocoulis.


Dessert för flera.





Yuzu marmelad, brynt smör pulver, matchasponge, friterat rispapper med lakrits, yuzu skum, yuzu tapioka, yuzu sorbet, brynt smör och yuzu crème, maräng.





Så reppar M.I.A choklad/ mango desserten i högtalarna!



fredag 1 februari 2013

Pralineros.

Så har vi tryckt upp första uppsättningen av praliner som kommer att säljas i askar. 
De första smakerna är, *Hallon, *Salt karamell, *Hasselnöt & *Havtorn/ brynt smör.
Så här gick det till va.

Patrik tempererar.


Fyller.


Skal.


Hallon.



Havtorn/ brynt smör.




 Salt Karamell.



Hasselnöt.



Tvätta.


Sälja.



The making of pralin gömman aka Agent gömman.




Så serverar vi den så då rå va.


Agent sound till den hemliga boken!